Diensten

Quick Scans, Site Audits, Reference Checks

ICT Architectuur, Infrastructuur, Security en Performance ‘Optimalisatie’ zit in onze DNA. Als u wilt weten hoe uw ICT omgeving ervoor staat of naar behoren functioneert en presteert, dan bent u bij ons aan het juiste adres om een op maat gesneden 'assessment' uitgevoerd te krijgen. Afhankelijk van de omvang van de opdracht toetsen wij uw Netwerk, Datacenter, Infrastructuur, Apparatuur, Beveiliging en Rampenbestendigheidsplan tegen het licht van Risico's, Business Continuïteit en Performance. Desgewenst lichten wij ook uw beheersprocessen door en produceren eventuele verbetervoorstellen.

 

Concepten bedenkers ICT Architectuur - Infrastructuur

Onze verwevenheid met ICT Architectuur en Infrastructuur maken het voor u mogelijk om nieuw bedachte concepten bij en met u te implementeren. Onze kennis kent haar basis in 1982 en zelfs de periode daarvóór.

 

Cloud, Private Cloud, Hybrid Cloud

Wij onderscheiden onszelf van andere ICT Consultancy organisaties, door onze adviezen out-of-the-box te kunnen implementeren. Ons business model is er niet op gebaseerd om zoveel mogelijk consultancy uren te maken, maar een voorgedefinieerd eindresultaat voorspelbaar, binnen budget en binnen planning te realiseren. Wij geven daarop zelfs een oplevergarantie. Hoe wij dat met betrekking tot 'Cloudcomputing' doen, leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek.