Terminologie

Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken is een visie om werken effectiever, efficiënter maar ook plezieriger te maken voor zowel de organisatie als de medewerker. Die visie wordt gerealiseerd door die medewerker centraal te stellen en hem de ruimte en vrijheid te geven in het bepalen hoe hij werkt, waar hij werkt, wanneer hij werkt, waarmee hij werkt en met wie hij werkt.

Meer informatie kunt u onder andere lezen op de volgende webpagina's:
http://www.aandeslagmethnw.nl/het-boek.aspx (bevat link naar digitale boek over HNW)

http://www.managementboek.nl/boek/9789023245858/het_nieuwe_werken_ontrafeld_ruurd_baane

 

Private Cloud
'Cloud computing' is een term waarmee 'Internet-based' computing wordt bedoeld, waarmee gedeelde bronnen, software en informatie op afroep worden aangeboden aan computers en applicaties. Idealerwijze is op deze manier enorme kostenbesparingen te realiseren, omdat grote investeringen elders plaats vinden. Vanwege complexiteit, incompatibiliteit, uitvalrisico en performance oogpunt is de 'Public Cloud' voorlopig toekomstmuziek.

 

Private Clouds daarentegen, bestaande uit state-of-the-art SAN's, Blade-servers en Virtualisatie technologie beschikbaar gesteld in uw eigen datacenter(s), kunnen een hoge beschikbaarheid en hoge performance winsten boeken, mits correct geïmplementeerd en gebouwd op een schaalbaar architectuur. Onze Technologie Architecten beschikken over de juiste kennis en kunnen met onze standaard bouwstenen in relatief kort tijdbestek uw Private Cloud samenstellen.